Juwelier De JongeGesloten (di 09.00 - 18.00)

Toon openingstijden

juweliers - Juwelier De Jonge - kaartoverzicht

Juwelier De Jonge

Online sieraden & horloges in de webwinkel van Juwelier de Jonge

Of u nu op zoek bent naar een ring, een armband, collier of horloge, bij uw online juwelier De Jonge vindt u een uniek assortiment sieraden, juwelen en polsuurwerken voor dames, heren en kinderen. Trendy, sportief, klassiek of in een strak design; in onze webwinkel vindt u online de sieraden & horloges die passen bij uw eigen stijl.

Veilig online winkelen bij uw juwelier
Online sieraden of horloges kopen bij juwelier De Jonge is gemakkelijk en veilig. U kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Bekijk regelmatig onze nieuwe collecties en plaats uw bestelling in onze online winkel.

Over Juwelier De Jonge

Sinds 1 oktober 2004 zijn wij, Wim en Irene Gerhardt, de trotse eigenaren van Juwelier De Jonge in Leiderdorp. Na zelf vele jaren in loondienst te hebben gewerkt in het juweliersvak, was het voor ons een uitgelezen kans om voor ons zelf te beginnen toen Juwelier de Jonge stopte en geen opvolger had. Juwelier De Jonge was in Leiderdorp en wijde omgeving al 35 jaar een begrip; vakkennis en passie voor sieraden en horloges werd gecombineerd met een uitstekende service. En zo hoort het ook. Dat wilden we uiteraard graag hoog houden.

Wim voltooide zijn opleiding tot juwelier en goudsmid in 1975 in Schoonhoven en Irene voltooide de juweliersopleiding in 1978 in Amsterdam. ‘Onze medewerkster Teresa zit ook al sinds haar 18e in het vak. Samen hebben we meer dan 100 jaar vakkennis’.

We streven ernaar de collectie continue uit te breiden met nieuwe merken en bijzondere ontwerpen. Voor alle sieraden en horloges geldt dat de kwaliteit vanzelfsprekend, onbetwistbaar moet zijn. Zo kunt u zich concentreren op schoonheid, de emotionele waarde of de meer praktische kanten van uw keuze. En daarbij helpen we u graag!

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Juwelier De Jonge

  • Gratis offerte
  • Batterij vervangen
  • Onderhoud
  • Ontwerpen
  • Op maat maken
  • Reinigen
  • Reparatie
  • Taxatie
  • Verkoop

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 9.00
maandagGesloten
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag9.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De juwelier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Juwelier De Jonge
Van Diepeningenlaan 23
2352KA Leiderdorp

+31 (0)71 5890432

Deel deze pagina

Juwelier+De+Jonge img