Liu Juwelier

Liu Juwelier

Welkom op de webpagina van Liu Juwelier op juwelier-in.nl - de beste juweliers website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Liu Juwelier

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding iemand uit den bosch

  1 

Waardeloze service en slechte kwaliteit. Kom met de vraag of ze bij Liu Juwelier een schroefje willen vastdraaien bij een werkende waterdichte horloge, bij teruggave van mijn horloge werkt de horloge helemaal niet meer. Blijkbaar hebben ze heel de klokkenhuis beschadigd, wat mij uiteindelijk een honderden euro's heeft gekost om het te laten maken bij een kwalitatief goede zaak die garantie staat bij eventuele fouten (wat Liu Juwelier niet doet). Met andere woorden heb ik moeten betalen om mijn horloge te laten vernielen. Wanneer ik terugkom met deze klacht, krijg je als antwoord dat ze het wel kunnen maken, maar dan ben ik mijn horloge 1 maand kwijt en dat zal mij minstens € 180,- kosten, als er geen grote reparaties zouden moeten plaatsvinden, anders had ik pech. Leuk grapje! Ze proberen zo de klant op teveel kosten te jagen! Ze deden nog niet eens de moeite om mijn betaalde "reparatiekosten" terug te geven of iets dergelijks. Ik kom hier nooit meer! Nergens zulke slechte kwaliteit gezien dan in deze zaak!

2 -3

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Voor wat het nog waard is, wat vervelend om te horen. Dit heb ik nog nooit eerder gehoord. Dat zijn niet de services die Liu juwelier hanteert. We hopen dat het inmiddels is opgelost en u uw horloge nog steeds hebt. Wij zijn verantwoordelijk voor de reparatie schade zoals elk andere juwelier dat zou nemen.

Met vriendelijke groet,

Liu juwelier
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding ontevreden klant
Ontevreden klant
7 jaar geleden
Waardeloze service en slechte kwaliteit. Kom met de vraag of ze bij Liu Juwelier een schroefje willen vastdraaien bij een werkende waterdichte horloge, bij teruggave van mijn horloge werkt de horloge helemaal niet meer. Blijkbaar hebben ze heel de klokkenhuis beschadigd, wat mij uiteindelijk een honderden euro's heeft gekost om het te laten maken bij een kwalitatief goede zaak die garantie staat bij eventuele fouten (wat Liu Juwelier niet doet). Met andere woorden heb ik moeten betalen om mijn horloge te laten vernielen. Wanneer ik terugkom met deze klacht, krijg je als antwoord dat ze het wel kunnen maken, maar dan ben ik mijn horloge 1 maand kwijt en dat zal mij minstens € 180,- kosten, als er geen grote reparaties zouden moeten plaatsvinden. Leuk grapje! Ze deden nog niet eens de moeite om mijn betaalde "reparatiekosten" terug te geven of iets dergelijks. Ik kom hier nooit meer! Nergens zulke slechte kwaliteit gezien dan in deze zaak!
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De juwelier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Liu Juwelier
Rompertpassage 50
5233AR 's-Hertogenbosch

+31 (0)73 6413188

Links

Website
-

Deel deze pagina

Liu+Juwelier img