2TIMES1 jewels

2TIMES1 jewels

Sinds jaar en dag is Renee Casparie al achter haar werkbank te vinden. Haar passie en draai vond deze schone goudsmidse al vroeg in het maken van sieraden. Nadat zij, meer dan een decenium geleden, in Schoonhoven haar opleiding tot Goudsmid met succes heeft afgerond heeft Renee vrijwel direct alle benodigde materialen, apparaten en gereedschappen aangeschaft om thuis haar eigen sieraden te kunnen maken.

Wat begon in de vorm van cadeaus en reparaties voor familie en vrienden, is uitgegroeid tot een compleet eigen bedrijf. Mede door haar originele ontwerpen, persoonlijke benadering en professionele vervaardiging bleef Renee's klantenkring groeien.

In 2000 vond Renee Schouwenaar in Ramon Casparie een partner met dezelfde passie en gedrevenheid, in zijn vakgebied. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat zij in juli 2003 samen met Ramon een eigen bedrijf is gestart :2TIMES1 Jewels & Communications.

Sinds 2006 zijn de twee niet alleen zakelijk, maar ook in de echt verbonden. 2TIMES1 bleek te leiden tot 3 en de kroon op deze verbintenis is 1 Februari 2008 geboren...Indy Yvonne Casparie.

"Ervaring heb ik de afgelopen 14 jaar opgedaan bij verschillende juweliers. Ik heb daar zowel voor als achter de schermen gestaan. In de winkel heb ik geleerd mensen aan te voelen, naar ze te luisteren, te kijken wat bij ze past en ze te adviseren. Daarnaast heb ik in het atelier ervaring opgedaan in het goudsmeden. Leren kijken naar sieraden, kunnen beoordelen wat en hoe je iets moet repareren of maken, en dit vervolgens ook zelf uit te voeren.

Ik hoop dat ik u eens in mijn atelier mag begroeten.

Of u nu op zoek bent naar trouwringen, manchetknopen, hangers, as-sieraden, of een relatiegeschenk, alles kan voor u ontworpen en gemaakt worden. Ook voor reparatie en restauratie van uw sieraden kunt u bij haar terecht.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De juwelier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

2TIMES1 jewels
Twaalf Apostelen 58
4005GN Tiel

+31 (0)344 663283

Links

Website

Deel deze pagina

2TIMES1+jewels img